Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Metro Exodus, Far Cry & Anthem

11/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week der weken is aangebroken. Je portemonnee moet kapot! Er komen deze week maar liefst zes grote games uit! Een droom voor menig gamer, zolang deze het financieel kan veroorloven. Voor iedereen valt er wat te halen en bij Gamekings wordt er al volop gespeeld welke game het beste wordt en welke het beste verkoopt. JJ zit daarom te trappelen om jou uit te leggen wat er op de planning staat bij Gamekings.

De week der weken is hier!

Het komt niet vaak voor, maar soms besluiten alle uitgevers hun spellen tegelijk uit te brengen en met elkaar de strijd aan te gaan voor de inhoud van je portemonnee. Een week zoals deze is zojuist aangebroken. Met de releases van Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Jump Force, Anthem (Early Acces) en Crackdown 3 belooft dit een ware titanenstrijd te worden. Wat wordt een succes, wat gaat de budgetbak in en welk spel gaat diep door het stof.

Russische dienstregeling in de apocalyse

Deze week is bijvoorbeeld het moment aangebroken dat we ons weer mogen onderdompelen in de gemuteerde wereld van Metro. In Metro Exodus gaan we niet alleen maar tasten in het duister van de Russische metro, maar moeten we ons ook overleveren aan de nucleaire elementen van de oppervlakte. JJ en Skate vertellen ons deze week hun overlevingsverhalen in de review van Metro Exodus. En die krijg je voor de launch.

Vrijdagmiddag livestream vanaf 12:00 uur: Alle games gespeeld

Maar ook de andere vier games van 15 februari komen aan bod. Bijvoorbeeld een dikke livestream op vrijdag vanaf 12:00 uur. We gaan dan naast de Oostblok-wereld van Metro Exodus, de post-apocalyptische sferen verkennen in Far Cry New Dawn, we kunnen eindelijk los in multi-uitsteller Crackdown 3, we knokken ons door Jump Force heen en doen mee aan de Early Acces van Anthem. Een bomvolle week dus die je niet wilt missen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch