Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met vernieuwde Nerd Culture & Warme Babbels

01/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een kort weekendje rust zitten we klaar om knallend een toffe week vol met content te brengen. We gaan namelijk  deze week beginnen met ons hernieuwde, frisse content planning. Zoals jullie hebben kunnen zien in onze 2021 roadmap, zijn wij van plan om dit jaar de puntjes weer verder op de ‘i’ te zetten. Welke ‘nieuwe’ content gaan wij deze week leveren? Voor het antwoord op die vraag zal je toch echt op de Play button moeten klikken.

Tijd voor wat Warme Babbels en Nerd Culture

Maart wordt een speciale periode voor Gamekings zelf en onze community. We beginnen vanaf deze week namelijk met wat gloednieuw content. Zo keert Warme Babbels terug. Een 100% positiviteits item waarin Jelle dit keer Daan en JJ vragen wat hen persoonlijk op gamegebied bezig hield de afgelopen weken. Het is echter niet alleen Warme Babbels dat terug keert, want Nerd Culture maakt ook een comeback. Ongeveer een maandje na de cancellation van Filmkings komt diens vervanger eindelijk op jullie beeldschermen terecht. Ook zullen wij jullie vanaf deze week op Twitch iedere vrijdag gaan verrassen. Geen standaard ‘we spelen een game’, maar elke keer weer een andere insteek, een ander verhaal.  Zodat je elke week denkt, ‘wat gaan ze nu weer doen?” Het kan dus gamen zijn? Maar net zo goed koken? Of een potje Dungeons & Dragons? Dus hoewel we officieel al een tijdje in 2021 zitten, kunnen we nu vanaf deze week echt zeggen dat Gamekings 2021 van start is gegaan.

Maar wat komt er nog meer?

Maar natuurlijk focussen wij ons niet alleen op nieuwe content. We leveren natuurlijk ook gewoon nog heel veel toffe ‘oude’ content aan onze community leden. Dat betekent onder meer het GK Journaal, Brievenmaandag, EvdWL, de Peepshow en een blik op de games van Maart 2021. Dat alles bij elkaar moet voor een interessant weekje gaan zorgen. We heten jullie welkom bij Gamekings 2021.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch