Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings met Demon’s Souls & de geruchten rondom de Next Gen

16/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe week aangebroken en wat voor een! De week dat een aantal van jullie zich de gelukkige eigenaar van een PS5 mag gaan noemen. En een van diegene is onze eigen Skate. De bofkont heeft zelfs een klein voorproefje gehad dit weekend toen hij de PS5 van de redactie mocht gebruiken voor een review. En als Skate de console meeneemt dan kan dat maar één ding betekenen: hij heeft Demon’s Souls dit weekend kunnen spelen!

Heeft Skate Demon’s Souls in een weekend uit kunnen spelen?

Wanneer het op de redactie over Demon’s Souls gaat dan wordt automatisch de naam Skate genoemd. Hij kent het Soulsborne genre op zijn duimpje. Hij heeft zelfs zijn PS3 puur voor deze game bewaard. Begin dit jaar werd de Demon’s Souls remake uit de doeken gedaan en dus hoeft Skate niet langer zijn old school PS3 uit het stof te halen om dit spel te kunnen spelen. Nu kan hij de game full on next gen ervaren. Maar is de remake op de juiste manier gedaan? Dat zie je deze week op Gamekings!

JJ gaat uitzoeken of de geruchten rondom de Next Gen ge-debunked kunnen worden

Het bovenstaande item stond voor afgelopen week ingepland, maar door de drukke week met de Dutch Stream Awards is het even opgeschoven. Want het is natuurlijk erg interessant om te kijken welke next gen geruchten nou waar of niet waar zijn gebleken. Voordat we wisten hoe de Next Gen consoles er uit gingen zien, zijn er natuurlijk erg veel plaatjes en informatie “gelekt”. Maar lang niet alles is uitgekomen. JJ zoekt het uit! Verder zijn de GK Journaals terug van weg geweest en komt Skate het ook nog even hebben over zijn andere favoriet: Rainbow Six Siege! Kortom, het weekje Gamekings is meer dan prima gevuld.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch