Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Life is Strange 2, XCloud en State of Play

09/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag heb je het eerste item van deze week (Filmkings) al kunnen bekijken, maar een nieuwe week vergt natuurlijk uitleg. En daar is JJ voor. Hij neemt de gehele week weer met je door, waarin het onder meer zal gaan over Sony State of Play, XCloud en Life is Strange 2.

Life is Strange 2 episode 5

Vorige week verscheen episode 5 van Life is Strange 2, een episode waarmee natuurlijk Skate en JJ mee aan de slag zijn gegaan. En dan gaan ze het bespreken ook. Aan het eind van de week mag je dit item verwachten. Qua games komt deze week ook Mosaic langs, een game die JJ gaat Let’s Play-en en waarvoor hij uit zijn comfortzone gaat. Dit is dan ook de naam van het item. Want waarom niet. Niemand kent de game waarschijnlijk, maar na deze week zal dat anders zijn.

Sony State of Play

Het is weer zover. De laatste Sony State of Play van dit jaar gaat deze week plaatsvinden. 10 december, om precies te zijn. Wat kunnen we verwachten? Games, games en games waarschijnlijk. De vorige editie van Sony State of Play werd de show gestolen door The Last of Us 2. Welke game gaat dit keer de game van de show worden? Hoe dan ook, woensdag verschijnt het item.

Voor de rest…

Is er natuurlijk de content die je normaal altijd krijgt. Items als de peepshow, Game of the Week, Hot Topic, noem ze maar op. En eindelijk weer een nieuwe Nerd Culture met Skate!

Het Premium Bazen Weekschema

Din 10 dec 16:00: Peepshow

Woe 11 dec 08:00: Hot Topic

Don 12 dec 08:00: Game of the Week

Vrij 13 dec 08:00: Comfortzone: Mosaic

Zat 14 dec 08:00: Nerd Culture

Wat was het beste item van vorige week? Naar welk item kijk jij deze week het meeste uit? Laat het weten in de comments hieronder en deel al je gedachten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch