Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Gamescom, previews en de top tien van Kevin

19/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover! Er is een nieuwe week begonnen, maar niet zomaar een week. Het is de week van Gamescom 2019! Natuurlijk ligt de focus voornamelijk op de gamebeurs, maar er zijn ook nog zat andere items die deze week op het programma staan. Jelle neemt ze met je door.

Tijd voor Gamescom!

Het heeft even geduurd, maar het moment is dan eindelijk daar. Gamescom staat op het punt van beginnen en er komen natuurlijk weer super vette items op de site. Livestreams, twee roadtrip-items en een paar previews. De hype is real en de mannen (Daan, Jelle, Koos en Boris) hebben er zin in. Tijd voor worst en games!

De top tien van Kevin

Naast alle coverage vanuit Duitsland gaan er natuurlijk ook gewoon andere items verschijnen. Zo gaat Kevin als laatste zijn top tien beste video games aller tijden bekendmaken. De mensen die Kevin kennen zullen zijn top tien proberen te raden, terwijl anderen gewoon benieuwd zullen zijn naar de games die er wel en niet in staan.

Ook zal er wat meer naar buiten komen met betrekking tot de Dutch Stream Awards tijdens Firstlook. Hoe kun je stemmen? Hoe werkt het stemmen en waar kun je op stemmen? Op die vragen krijg je deze week allemaal antwoord!

En nog veel meer…

Verder hebben we natuurlijk een brievenmaandag, een Einde van de Week Live en een Filmkings voor je. Gezien de nieuwtjes omtrent Gamescom en het feit dat er in de film-wereld genoeg is gebeurt gaan ook deze items weer bomvol zitten met content en onderwerpen. Ook worden er een paar games gespeeld en verschijnt er ook een play je deze nog. Welke games dat zijn en wat je verder deze week kunt verwachten hoor je natuurlijk allemaal in het item!

Naar welk item kijk je deze week het meeste uit? Wat was het vetste item van vorige week? Wat verwachten jullie van de Gamescom en de items die geschoten gaan worden? Deel het met alles en iedereen in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch