Menu Premium
Loading...

Filmkings met American Sniper en Chappie

14/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de Golden Globes achter de rug is er voldoende te bespreken voor Dennis en Melle. De belangrijkste winnaars komen langs, samen met de filmbespreking van American Sniper en de nieuwe trailer van Chappie.

Verschillende films vielen in de prijzen bij de Golden Globes, waaronder Boyhood voor beste film in de categorie drama en The Grand Budapest Hotel in de categorie musical of comedy. Zijn de guys het hiermee eens? Verder bespreken ze de nieuwe trailer van Chappie en de film American Sniper. Laatstgenoemde titel is geregisseerd door Clint Eastwood, die in het verleden ook onder meer de oorlogsfilms Flags of Our Fathers en Letters from Iwo Jima regisseerde. In American Sniper speelt acteur Bradley Cooper de beruchte sluipschutter Chris Kyle. Eenmaal thuisgekomen van de oorlog komt Chris erachter dat hij maar moeilijk de traumatische gebeurtenissen achter zich kan laten. Is American Sniper een nieuw pareltje van Clint Eastwood?

Tot slot heeft Melle flink wat filmtips voor je in petto en komen er ook nog wat series aan bod. Check het in deze nieuwe Filmkings!

Filmkings met American Sniper en Chappie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch