Menu Premium
Loading...

Vragen over vernieuwing in games en de Big Hero 6 prijsvraag

05/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Brievenmaandag van 2015 is een feit! Tijdens de feestdagen heb je alle interviews kunnen checken, maar nu is het een nieuw jaar en gaan we over tot de orde van de dag. Skate, Boris en Steven zitten dit keer aan tafel om de verschillende vragen te beantwoorden én er is een Big Hero 6 prijsvraag! Check het in een gloednieuwe Brievenmaandag!

De guys staan uiteraard nog even stil bij de feestdagen. Zo heeft Skate het over een feest tijdens Oud & Nieuw, vond Steven het niet online kunnen gamen tijdens de kerst wel rustgevend en heeft Boris een goed voornemen voor dit jaar. Verder blikken ze vooruit naar de topgames van 2015 en beantwoorden ze onder meer de vraag of er nog wel plaats is voor nieuwe en vooral vernieuwende triple-A games. Ook staat er een leuke goodie op tafel, maar wat is het? Een limited edition Baymax figurine, waarvan er maar 60 in Nederland zijn. Die kun jij winnen, samen met toegang tot ons screening event. Hier kun je begin februari als eerste de Nederlandse versie, waar Jelle een van de stemmen voor heeft ingesproken, van Big Hero 6 checken.

Hoe kun je winnen? Gebruik Baymax als thema en laat op jouw meest creatieve manier zien waarom jij deze prijs verdient (denk aan artwork, cosplay, et cetera). Deel dit vervolgens op onze Facebook-pagina en op Twitter met de hashtag #GKBaymax en misschien win jij dan de figurine en toegang tot het evenement!

Vragen over vernieuwing in games en de Big Hero 6 prijsvraag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch