Menu Premium
Loading...

Donkey Kong Country: Tropical Freeze Review

22/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Donkey Kong Country: Tropical Freeze is uit. Nintendo weet ons altijd te vermaken met oeroude platformen en splinternieuwe games. Zo ook deze nieuwe versie van Donkey Kong Country, Tropcial Freeze genaamd. Wil jij alles horen over de nieuwe snufjes, vreemde werelden en apenvrienden, én een klein voorproefje van misschien wel jouw toekomstige vijanden? Dennis en Boris vertellen je er alles over in deze Donkey Kong Country: Tropical Freeze Review!

Dennis en Boris zijn niet stil te krijgen als het gaat om Nintendo. Wat zal deze nieuwe game voor emoties bij de jongens opwekken? In deze Donkey Kong Country: Tropical Freeze nemen pinguïns Donkey Kong Land over en moet jij als aap het land verlossen van deze pinguïns, met natuurlijk sterke eindbazen. De mannen vertellen je niet alleen alles over de besturing en graphics, maar ook de nieuwe en oude apenvrienden komen aan bod. Met welke trucjes gaan ze jou verblijden? Daarnaast discussiëren Boris en Dennis over de moeilijkheidsgraad, de ouderwetse frustratie en de multiplayer-optie. Draait de game om geluk of skills? En wat vindt Dennis van de soundtrack? Een erg uitgebreide review dus, waarin jij alles te weten komt over deze nieuwe Donkey Kong-game.

Hoeveel keer zijn Dennis en Boris doodgegaan, gok jij? En hoe vaak hebben Boris en Dennis zijn Wii U GamePad bijna kapot gemaakt? De jongens hebben een zieke game met nog een ziekere presentatie voor je klaarstaan in deze Donkey Kong Country: Tropical Freeze Review!

Ontwikkelaar: Retro Studios, Monster Games en Nintendo SPD
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U
Donkey Kong Country: Tropical Freeze Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch