Menu Premium
Loading...

Dishonored: Dunwall City Trials Review

19/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste grote DLC pakket voor Dishonered, Dunwall City Trials, is eindelijk verschenen. Je kunt in deze DLC eindelijk echt je skills in de game testen. Hoe goed Nino en Melle waren, hoor je in de Dishonored: Dunwall City Trials Review.

Dishonored: Dunwall City Trials biedt een flink aantal challenges die je sluip, kill en ren vaardigheden op de proef stellen. Zo moet je in de mobility challenges zo snel mogelijk van plaats A naar B gaan. Vooral de Blink skill is hier zeer handig. In de combat challenges moet je waves van vijanden verslaan. De stealth challenges dagen je uit om aanwijzingen op te sporen zonder gezien te worden, waarna je een target moet omleggen. Tenslotte heb je de puzzle challenges. Hierin moet je in bullet time verschillende targets in één kamer executeren.

In alle challenges wordt jouw score bijgehouden en wordt die aan het einde van de missie geplaatst op het scorebord. Dit zorgt ervoor dat je de challenge natuurlijk beter wil doen dan je vrienden.

Dishonored: Dunwall City Trials heeft echter geen grote verhaallijn. Daarnaast wordt je vrijheid in de game weggenomen doordat je niet al hakkend en zagend door een stealth challenge heen kan gaan. Maar wie echt wat uitdaging zoekt in Dishonored, is daar misschien alleen maar blij mee.

Nino en Melle hebben de Dunwall City Trials gecheckt en vertellen je in de Dishonored: Dunwall City Trials Review of de eerste DLC van de game aan alle hoge verwachtingen voldeed.

Ontwikkelaar: Arkane Studios
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360

Dishonored: Dunwall City Trials Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch