Menu Premium
Loading...

[HWW] Nieuwe iPad cases van Logitech

12/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven beschermt zijn iPad zoals Nino zijn puppy Sjon beschermt en zoals Sjon de Sloper voor de veiligheid een riem draagt, zodat hij niet van het balkon af dondert. Zo zit Steven zijn iPad in een toffe beschermhoes van CM Storm. Tot nu toe dan. Hij heeft namelijk twee speciale nieuwe iPad cases van Logitech op zijn deurmat gevonden, welke hij in deze Hardware Woensdag uitgebreid met Nino gaat bespreken!

We hebben op TeamHWW.nl al eerder iPad accessoires van Logitech besproken, waaronder een keyboard, stereo speakers en een standaard. Beide iPad grootgebruikers van de redactie Martin en Steven waren toen erg enthousiast over de gadgets van Logitech en vochten toen de camera uit ging, achter de schermen, uit wie als gelukkige welk product mee naar huis mocht nemen.

Speciaal zijn deze twee nieuwe iPad cases van Logitech zeker. Zowel de Logitech Ultrathin als de Logitech Solar Keyboard Folio zijn naast cover namelijk ook keyboards. Beide producten zijn in een paar stappen gemakkelijk via Bluetooth te verbinden aan jouw Apple tablet en werken in tegenstelling tot Apples eigen iPad Keyboard niet met omslachtige verbindingscodes. De namen van beide nieuwe iPad cases van Logitech verraden hun andere specialiteit eigenlijk al, want de Logitech Ultrathin is – zeker in vergelijking met andere beschermhoezen – ultradun en de Logitech Solar Keyboard Folio laadt met behulp van de ingebouwde zonnepanelen op bij dag. De Bluetoothtoetsenborden van Logitech vreten nauwelijks energie en de Solar Keyboard Folio kan – volledig opgeladen – zelfs twee jaar in het donker mee. Dus mocht je wifi in je kelder, badkamer of atoomkluis hebben en daar geen volwaardige PC neer willen zetten, dan zit je met deze iPad beschermhoes goed. Beide nieuwe iPad cases van Logitech hebben daarnaast ook meerdere standen die – net als Apples Smart Cover – een goede kijkhoek bieden. Check dus snel deze nieuwe HWW met Steven en Nino om uit te vinden of deze iPad cases iets voor jou zijn! Nieuwe iPad cases van Logitech

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch