Menu Premium
Loading...

Call of Duty Black Ops 4 Londen Trip: All Black Everything

15/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij mochten als heuse gasten naar Londen afreizen voor een perstrip van Call of Duty Black Ops 4. Koos en Michael de stagiair zijn samen afgereisd naar Londen om Call of Duty Black Ops 4 te spelen. Nu zat er wel een twist aan; Koos mocht namelijk Call of Duty Black Ops 4 spelen in een kamer die compleet geverfd was in VantaBlack. Een bijzondere en leuke ervaring. Maar niet elke trip van Gamekings loopt altijd vlekkeloos, want dit keer ging niemand minder dan onze eigen stagiair Michael, mee met Koos naar Londen. En laat Michael nou nog nooit gevlogen hebben. Zeker kijken dus.

Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty Black Ops 4 was afgelopen vrijdag al uitgekomen. Wij mochten echter al eerder een perstrip maken naar het zonnige Londen. En drie keer raden wat wij mochten spelen: jazeker, Call of Duty Black Ops 4. In Londen kregen wij de mogelijkheid om de Multiplayer aan te raken en even grondig uit te proberen.

VantaBlack kamer

Het hele idee achter deze trip was de VantaBlack kamer, waar Koos Call of Duty Black Ops 4 mocht spelen. De hele kamers was geverfd in VantaBlack, een bepaalde substantie of kleur die 99,98% licht absorbeert. Als je dus lang genoeg VantaBlack aanstaart, staart VantaBlack terug. Beeld je dus in dat het enige wat je ziet, de TV voor je is met Call of Duty Black Ops 4 erop. Dat is dus precies wat Koos Mooten heeft mogen ervaren.

Voor alles is een eerste keer

Natuurlijk moet er altijd wel wat aan de hand zijn als Gamekings op trip gaat. Dit keer was het een van de stagiaires die nog nooit gevlogen had en nooit verder is gekomen dan Frankrijk. Een heus Gamekings avontuur voor hem dus, en helaas heeft deze stagiair niet de beste reispartner met zich meegekregen.

Call of Duty Black Ops 4 is beschikbaar op de Xbox One, PlayStation 4 en de PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch