Menu Premium
Loading...

Battlefield V uitgesteld tot 20 november: “Pure angst of slimme strategie?”

30/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De werkdag zat er bijna op toen ons, via de website van DICE, opeens opmerkelijk nieuws bereikte. De makers van de Battlefield-serie plaatsten namelijk een publiek statement op hun site waarin ze aangaven dat het nieuwste deel uit hun populaire serie, deeltje V, uitgesteld wordt naar 20 november. Letterlijk geciteerd meldde DICE: “We hebben meer tijd nodig om wat aanpassingen te maken aan de core gameplay.” De releasedatum van Battlefield V was oorspronkelijk 19 oktober 2018, en dat is dus nu verplaatst naar 20 november. Gaat dit uitstel daadwerkelijk nog invloed hebben op de game? En geeft EA wel de ware reden voor het uitstel? Koos en JJ nemen het nieuws en de achtergronden met je door in het item “Battlefield V uitgesteld tot 20 november: Pure angst of slimme strategie?”

De PR rond Battlefield V verloopt uitermate stroef

Het lijkt allemaal wel heel toevallig. De PR-campagne rond Battlefield V loopt voor geen meter, Patrick Söderlund, de man die de PR-campagnes en de content van de games bij EA bepaalt en uitzet, vertrok onlangs zonder dat iemand het zag aankomen, het financiële resultaat over 2018/2019 valt tegen en dan is er ook nog eens de, voor velen, misselijkmakende concurrentie van Red Dead Redemption 2. En dan stel je opeens de release uit omdat je nog wat feedback wilt meenemen van de community?

Koos en JJ voelen enigszins nattigheid en zetten de zaken daarom eens netjes op een rij. Want met een uitstel van een maand kun je niet echt veel doen. Check dit alles in het item “Battlefield V uitgesteld tot 20 november: Pure angst of slimme strategie?” en laat in de comments weten wat jij als de ware reden ziet voor deze opmerkelijke move. Of wie weet geloof je EA gewoon wel. Battlefield V komt nu dus uit op 20 november en is te koop voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch