Menu Premium
Loading...

EvdWV over Microsoft, Destiny 2: Forsaken en Sekiro: Shadows Die Twice

24/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeetje, wat een week was dit zeg! We zijn met de hele ploeg op reis geweest naar de Gamescom in Keulen. Hier hebben wij ontzettend veel nieuwe games uit kunnen testen voor jullie en hebben wij een hele lijst vol met previews voor jullie op een rijtje gezet. Ook krijgen jullie dit weekend nog een dikke vette verdict van ons, wat wij nou de vetste games van dit najaar vinden. Gooi die schoenen uit, trek een flesje drinken open en geniet van dit EvdWV item over Microsoft, Destiny 2: Forsaken en Sekiro: Shadows Die Twice.

Gratis Monster Energy drinks

Voor de liefhebbers van Monster Energy hebben wij goed nieuws. Tijdens het Firstlook Festival hebben wij de mogelijkheid om jullie te voorzien van gratis Monster Energy voor alle Premium bazen van onze website! Wij hebben een sponsordeal gekregen waardoor wij dit kunnen bieden aan jullie trouwe fans. De Premium ruimte zal lekker ingedeeld worden met grote zitzakken en verschillende lounge area’s. Denk er natuurlijk aan om niet te hard van stapel te lopen want anders stuiter je de hele middag door de zaal heen.

Dark Souls keert terug, met een Japans sausje in Sekiro

Voor de liefhebbers van uitdagende Action RPG’s keert From Software terug met hun nieuwste game Sekiro: Shadows Die Twice. In de game krijg je te maken met verschillende voorwerpen zoals een grappling hook en een flamethrower. De flamethrower is bijvoorbeeld sterk tegen vijanden die een houten schild vasthouden. De game heet niet voor niets Shadows Die Twice, want je kan jezelf weer tot leven brengen op de plek waar je bent dood gegaan. Dit zal waarschijnlijk een hele grote invloed hebben op de manier waarop je dit spel speelt. Denk maar niet dat door deze functie de game heel erg makkelijk gaat worden want je krijgt ook de mogelijkheid om er een echte stealth game van te maken. Hierdoor kun je instant kills maken, wat de game veel meer variatie geeft. Wat vinden jullie nou van deze game? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch