Menu Premium
Loading...

Het ‘heetste’ nieuws van de Gamescom 2018

22/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een hele dag hebben we met vijf presentatoren rond gelopen over de beursvloer van de Gamescom in Keulen. Overal gekeken, elke stand af gegaan en daar waar het kon onze oren te luister gelegd en met menig developer en publisher gesproken. Vervolgens hebben we nog een halve dag het internet afgezocht om te kijken of we nog wat gemist hadden, want Gamescom was van origine altijd een evenement dat weliswaar niet de nieuwslawine van een E3 opleverde, maar toch altijd wel goed was voor een paar primeurs en soms zelfs een aankondiging of première van een gloednieuwe game. Was dat dit jaar ook het geval? Je ziet het in het item ‘Het ‘heetste’ nieuws van de Gamescom 2018′.

De speelbare versie van Sekiro was de absolute scoop van Gamescom

Jelle en JJ nemen het nieuws met je door. Allereerst bekijken ze of hun beider gevoel over de editie van 2018 eensluidend was. Was de Gamescom van 2018 groter, kleiner of vrijwel identiek aan die van vorig jaar? Waren er nieuwe trends te zien? En stonden alle grote partijen er wel en op welke manier zetten zij hun games in de spotlights?

En hoe zat het met het nieuws? Werd er in Keulen flink gestrooid met relevante nieuwtjes? Golfden de aankondigingen van nieuwe games over de aanwezige media heen? Werden er aankondigingen gedaan die er voor zorgden dat er zich een heerlijke buzz over de beursvloer verspreidde? Was er één stand waar iedereen wilde zijn, wat echt dé place to be was? Of was het echt zoeken naar een speld in een hooiberg? Jelle en JJ nemen in ‘Het ‘heetste’ nieuws van de Gamescom 2018′ geen blad voor de mond en vertellen in geuren en kleuren hoe de Gamescom van 2018 hen is bevallen en of ze een beetje warm werden van de nieuwswaardigheid van het immense Duitse game-evenement.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch