Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over BNR, Gametrailers, Headsets en Retro Handhelds

30/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De teenslippers mogen weer aan en terwijl de hittegolf aanhoudt in Nederland gaan wij weer klaarzitten voor een warme Brievenmaandag. Deze week beginnen wij met enkele huishoudelijke mededelingen over de zomerpodcasts, nieuwe stagiairs en de BNR Podcast Awards.
Vandaag zullen we het onder andere hebben over het feit dat gametrailers mooier zijn dan het uiteindelijke product zelf, headsets en retro handhelds voor op vakantie. De heren Jelle, Kevin en Koos zijn er weer klaar voor om jullie brandende vragen te beantwoorden. Dus check snel deze Brievenmaandag!

De kwaliteit van gametrailers in games!?!

Deze E3 hebben we weer prachtige beelden mogen aanschouwen van toffe gametrailers voor toekomstige games. Echter, uit ervaring blijkt steeds vaker dat ze in het uiteindelijke product er minder mooi uitzien. Je wilt natuurlijk immers dat je product zo goed mogelijk verkoopt. Ondanks de felle kritiek van gamers blijven developers het toch nog doen.  Koos vindt het zelf ‘false advertisement’ en neemt het de verantwoordelijken hiervoor zeer kwalijk. Kevin is het er 110% mee eens en voegt daar aan toe dat als je het kwalijk vindt, je het direct in de gaten houdt. Jelle daarentegen begrijpt het en neemt het uitgevers op zich wel kwalijk, maar legt zich daarbij neer. Vinden jullie het ook onzin of valt het allemaal wel mee? Laat het ons zeker weten in de comments.

BNR Podcast Awards

Twee weken geleden ook al fel besproken op de redactie: onze nominatie voor de BNR Podcast Awards. En natuurlijk kunnen wij alle stemmen gebruiken om die felbegeerde prijs te winnen in de categorie Lifestyle. Of het nu je vader of je moeder, je opa’s of oma’s of je drukke overbuurman zijb, help ons naar de overwinning en stem  hier .  Laat zien dat jullie thuis ook bazige bazen of zelfs bazinnen zijn. En laat het natuurlijk ons ook weten of jullie al op ons hebben gestemd.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch