Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Predator, The Hate U Give en Creed 2

28/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week is er natuurlijk weer een nieuwe Filmkings met het nieuwste filmnieuws en een reeks aan toffe trailers. De redactie heeft niet lang moeten zoeken naar relevant nieuws. Er is namelijk weer genoeg gebeurd, ook op superheldengebied. Tom Holland is namelijk niet zo heel goed in geheimen bewaren, dus ook dit keer heeft hij weer wat weten te lekken. Hij heeft namelijk zijn script van Spider-Man 2 gekregen, met daarop de bijbehorende sub-titel. Ook is er bekend gemaakt dat er opnieuw een reboot gaat komen van de Teenage Mutant Ninja Turtles en gaat Josh Brolin in een nieuwe serie spelen als…Josh Brolin? Je checkt het in Filmkings over The Predator, The Hate U Give en Creed 2!

The Predator is back!

Deze opkomende science-fiction horror film wordt geregisseerd door Shane Black en gaat de naam The Predator krijgen. Het is officieel het vierde deel in de reeks, maar zal zonder nummer vier worden verkondigd. Het wordt namelijk niet een direct vervolg op deeltje drie. Deze verfilming zal zich tussen het eerste en tweede deel afspelen. Shane Black had zelf ook een bijrol in de originele Predator film uit 1987 en haalt naast zichzelf ook nog John Davis en Lawrence Gordon terug in het project.

Sylvester Stallone laat zichzelf weer zien in de Rocky spin-off

Naast dat de Predator serie weer een nieuw deel krijgt, wordt ook het Rocky Balboa universum uitgebreid met Creed 2. De hoofdpersonages van het eerste deel keren weer terug met een oude bekende: Ivan Drago, die stamt uit deeltje vier van de Rocky serie. De Russische bokser heeft zijn zoon getraind om het gevecht aan te gaan met Adonis Creed. Hoe dit verder uit gaat pakken is nog niet bekend en wordt waarschijnlijk in de volledige trailer getoond. Hebben jullie zin in Creed 2? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch