Menu Premium
Loading...

Let’s Play Airport Simulator 2019: “Schiphol is er niets bij!”

02/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor een simulator! Je ziet het meteen aan het vaste font dat alle simulators delen. Ditmaal geen trekkers en boeren maar een waar vliegveld om te managen. Je snapt dat Boris en Jelle staan te springen op deze game te spelen natuurlijk. Na wat geknok om wie daadwerkelijk met de muis aan de slag mag, branden ze los. Binnen no time rijden ze met bagage trolleys, met kerosine gevulde tank trucks en vertrekken de vliegtuigen op tijd. Heb je zin in een nieuwe simulator game? Heb je altijd al Schiphol willen managen? Check dan nu: Let’s Play Airport Simulator 2019. Schiphol is er niets bij!

De logistieke uitdaging van Airport Simulator 2019

De Gamekings zijn natuurlijk heel de wereld overgevlogen en hebben heel wat vliegvelden bezocht. Vaak meteen een biertje drinkend zodat ze lekker ontspannen aan de nachtelijke vlucht begint. Boris en Jelle droomden eigenlijk van een game waarin je het hele vliegveld kan managen. Zorgen dat mensen op tijd hun vlucht halen, met genoeg duty-free winkels en het allerbelangrijkste: een Five Guys met goede burgers! Helaas komt deze droom niet uit met deze game en moet je je vooral bezighouden met de logistiek.

In Airport Simulator 2019 neem je vliegtuigen aan voor een bepaald bedrag. Dan moet je ze volgooien met passagiers, bagage en kerosine. Dit kan je uitbesteden aan een extern bedrijf. Maar het beste is natuurlijk personeel aannemen en opleiden tot bijvoorbeeld de beste vrachtwagenchauffeur. Daarnaast kan je zelf over het vliegveld scheuren met alle mogelijke wagens. Maar pas op, ze gaan ook stuk. Dus zorg ervoor dat je tijdig met je kapotte bagage trolley de reparatie hangar in rijdt. Hebben jullie een voorliefde voor sim games? Ben jij het logistieke meesterbrein dat alles in goede banen weet te leiden? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch