Menu Premium
Loading...

Filmkings over Avengers: Infinity War en een recap van de MCU

25/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De film der films is eindelijk geland, En dat kan maar een ding betekenen: Thanos is coming! Avengers: Infinity War zal eindelijk in de bioscopen draaien en de gehele MCU (Marvel Cinematic Universe) op z’n kop gaan zetten. Maar voordat het zover is, moet je wel het een en ander weten over de stand van zaken. Elke film die in de MCU hoort, staat in verband met deze film. Sommige films zijn wat nauwer betrokken vanwege de infinity stones, maar over het algemeen is er overal wel een verband vandaan te trekken. Als het niet in de film is, dan wel in een end credits scene. Om te zorgen dat jullie helemaal bij zijn, heeft iedereen op de redactie hard zitten werken aan deze Filmkings. Dus check het maar gauw in Filmkings over Avengers Infinity War en alles in de MCU!

Kom met ons naar Avengers: Infinity War!

Morgenochtend gaan wij deze gigantische blockbuster kijken en nodigen jullie daarbij uit! Om 10:45 pakken wij de IMAX voorstelling in Pathé Amsterdam Arena. Dus ben je in de buurt of wil je dit met goed gezelschap bewonderen? Kom dan morgenochtend met ons naar Avengers: Infinity War!

“Perfectly balanced”

Na al die jaren wachten is hij dan eindelijk begonnen met zijn zoektocht naar de infinity stones. Ik heb het natuurlijk over de almachtige Thanos. Samen met zijn Black Order komt hij zijn gekleurde stenen ophalen, om zo het universum weer in balans te brengen. Zal hij alle stenen verzamelen? Maakt hij een einde aan een van onze favoriete Avengers? Of zal hij op tijd worden tegengehouden? Laat ons je speculaties weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch