Menu Premium
Loading...

Ataribox en NES Nikes

18/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om die heerlijker geur van vroeger op te snuiven. Lekker herinneringen ophalen over de dingen waar je gelukkig van werd in de vorige eeuw. Emiel en Jelle maken een korte trip down memory lane en nemen een aantal retro producten onder de loep in Ataribox en NES Nikes.

Wat kan je allemaal doen met de Ataribox?

In tijden van crisis verlangen mensen altijd naar vroeger. Het is dus ook niet zo gek dat retro en vintage producten al jarenlang aan het stijgen zijn in populariteit. De uitgelezen kans voor bedrijven om de nostalgische verlangens te exploiteren. Na de NES en SNES mini van Nintendo, beroept ook Atari zich op dat gevoel van simpelere tijden door de Ataribox aan te kondigen. Supertof om je nerdism te vertonen in je eigen woonkamer. Ook op straat kan je je inner geek uiten aan de massa met producten als de NES NIkes. Je moet er wel flink wat Euro’s voor neertellen, maar het is ook wel een gruwelijk design. Zou jij er meer dan €1000 voor betalen?

Het is nog niet helemaal duidelijk wat de Ataribox precies gaat worden. Kijkend naar de specs die bekend gemaakt zijn. lijkt het erop dat het niet zomaar een re-release van de klassieke console in een nieuwe huls gaat worden, maar dat hij een sterker vermogen heeft. Waar je dit voor kan gebruiken weten we nog niet, maar dat houdt Emiel en Jelle niet tegen om te speculeren over wat de mogelijkheden zijn.

Klassiekers in een nieuw jasje. De ideale manier om je jeugd te herleven en het gamerdom te etaleren. Heb jij ook nog vette retro schoenen, consoles, of collectors items liggen? Laat het ons weten in de comments, want daar houden we van. Check hoe Emiel en Jelle de nieuwe retro releases bespreken in Ataribox en NES Nikes.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch