Menu Premium
Loading...

Filmkings over Doctor Strange

09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Filmkings babbelen Shelly en Dennis er rustig op los over, hoe kan het ook anders, Doctor Strange! Inmiddels alweer de zoveelste film uit het Marvel-universum en een absolute najaarsknaller voor de boxoffice. Natuurlijk zijn er nog veel meer films te bespreken, en dat zie je allemaal in deze Filmkings!

Deze keer neemt Shelly plaats in de studio naast onze filmkenner Dennis. Dit is niet zonder reden, want zij hebben beiden Doctor Strange gekeken! Voor ze met spoilers gaan strooien, moet er eerst een nieuwsrondje worden gedaan, te beginnen met de nieuwe officiële trailer van Wonder Woman! Daarbij komen er ook nog trailers van Vin Diesel in XXX en Trainspotting 2 voorbij. Ook nemen Shelly en Dennis de nieuw aangekondigde live-action film van Beauty and the Beast onder de loep. Ook hebben Shelly en Dennis nog een leuke filmtip voor jullie bewaard!

Wil jij nu weten wat Shelly en Dennis vonden van Doctor Strange en wat voor filmnieuws onze dame en heer nog meer in petto hebben voor jullie? Dat kun je natuurlijk allemaal zien in deze Filmkings over Doctor Strange! En laat ons weten wat jij van deze film en de aankondigingen vond in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch