Menu Premium
Loading...

Inside Review

05/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel en Shelly zijn ‘inside’ de sombere, maar toch ook indrukwekkende wereld van Inside gestapt en zijn gaan springen, zwemmen en nog veel meer. Samen zijn zij een hele ervaring rijker en vertellen jou daar alles over in deze Inside Review.

Inside is de nieuwe titel van Playdead, de indie-ontwikkelaar die ook verantwoordelijk was voor de geprezen game Limbo. Waar Limbo al zijn succes heeft gehaald, doen ze dat dit keer opnieuw, maar toch anders. Thematisch en visueel is Inside dan ook wel redelijk vergelijkbaar met Limbo.

Inside is een puzzle platformer, waar je Limbo ook goed in kunt herkennen, alleen is deze game een stukje kleurrijker. Je speelt een klein jongetje dat zijn weg moet vinden door griezelige en aparte omgevingen, waarin maar een bepaald aantal kleuren worden gebruikt om bijvoorbeeld bepaalde punten in de omgeving te belichten. De enigszins eenvoudige gameplay, zoals lopen, springen, zwemmen, klimmen en interactie met de omgeving, neemt niets weg van de interessante puzzels, omgevingen en het verhaal dat vaag, maar toch boeiend is.

Ben jij nieuwsgierig naar wat deze game nou precies inhoudt en wat Emiel en Shelly van de nieuwe game van Playdead vinden? Je checkt het hier in deze Inside Review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch