Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over JJ’s schijtweekend en superhelden

18/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het afgelopen weekend is voorbij gevlogen, waardoor je vanmorgen ongetwijfeld met de monday blues bent opgestaan. Echter gaan wij die monday blues voor je verzachten, door deze Brievenmaandag over JJ’s schijtweekend en superhelden op je beeldscherm te toveren!

Het weekend was voor David, Skate en JJ behoorlijk verschillend. Met name JJ heeft een hoop pech en ongeluk gehad in zijn weekend en laat in een persoonlijke tirade zijn frustraties behoorlijk de vrije loop. Daarna wordt er overgegaan tot de orde van de dag, omdat er natuurlijk ook brieven zijn die voorzien moeten worden van een antwoord, met deze week vragen over onder meer superhelden, comics, Nintendo’s NX en over het UFC-evenement dat 8 mei wordt gehouden in Rotterdam Ahoy, samen met Firstlook BattleCon dus.

Kortom, een heleboel leuke en diverse vragen waar David, Skate en JJ antwoord op geven. Ben je benieuwd naar hun antwoorden? Check dan dit item en begin je week goed met deze Brievenmaandag over JJ’s schijtweekend en superhelden!

Brievenmaandag over Comic's en Game PC's

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch