Menu Premium
Loading...

Warhammer 40,000 Dawn of War Multiplayer Beta

15/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Warhammer-fans opgelet, de nieuwe RTS in jullie favo setting is bijna af. Warhammer 40,000: Dawn of War III komt 27 april keihard de winkels in. En om alvast een beetje in de sfeer te komen, heeft Skate de open MP beta gespeeld. Samen met een vriend die echt goed was in RTS, zodat de man niet constant werd geslacht.

Developer Relic heeft weer zijn uiterste best gedaan om hun naam als RTS-bakker hoog te houden en belooft ons meer actie dan ooit in het langverwachte derde deel. Alles draait in deze RTS om de mysterieuze planeet Acheron waar een afschrikwekkend wapen is gevonden. De planeet zit in een staat van beleg waarin drie bekende partijen de strijdbijl hebben opgenomen: Space Marine commandant Gabriel Angelos strijd voor de Emperor, Warlord Gorgutz namens de Orks en Macha de Wijze vertegenwoordigd de Eldar. Acheron zit bommetje vol met gigantische legers en de lucht hangt vol met battlecruisers. Aan Skate de nobele taak om leven te blijven, de orde te herstellen en het wapen te bemachtigen.

2 vs 2 MP mode

Volgende week krijgen we review van de complete game, maar dit weekend ging Skate dus al los in de 2 vs 2 MP mode. Hoe bracht onze eigen Warhammer het er vanaf en wat vond hij ervan? Je ziet het in deze monoloog over de MP van Warhammer 40,000: Dawn of War III.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord