Menu Premium
Loading...

Vragen over Steam Machines en Call of Duty: Ghosts

06/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag officieel de allereerste Brievenmaandag van 2014! Het lijkt wel lente vandaag, met een lekker fel zonnetje, waardoor de camera zelfs verblind wordt. Geen winters donkere lucht maar zonneschijn, en Boris, Jelle en Dominique nemen plaats achter de legendarische houten tafel. Vandaag zijn er een shitload aan brieven binnengekomen via e-mail, Twitter en Facebook. Om het item niet drie uur te laten duren, is er een selectie gemaakt van de beste inzendingen. Bijvoorbeeld enkele vragen over Steam Machines en Call of Duty: Ghosts zijn door de immens strenge selectie gekomen. Het is voor de heren ook zeer belangrijk om de heftige gebeurtenissen te bespreken die in het afgelopen weekend zijn gebeurd. Maar… wat is er dan gebeurd? Je ziet het in deze verse editie van Brievenmaandag!

Call of Duty: Ghosts is nu al een tijdje uit op zowel current-gen als de volgende generatie consoles en uiteraard zijn de twee versies niet compleet identiek. Natuurlijk zijn de graphics minder op de PlayStation 3 en Xbox 360, maar ook de engine is anders. De versie van Call of Duty: Ghosts die op de oude consoles draait, is gemaakt met een engine die al sinds jaar en dag meegaat. Iets wat toch echt niet kan voor een franchise die ieder jaar met een nieuwe game aankomt. De vraag is nu of het Treyarch lukt om van de volgende Call of Duty-game een echte next-gen titel te maken, in tegenstelling tot het afgelopen deel. De heren hebben hier natuurlijk zo hun eigen idee over.

Iets dat ook steeds dichterbij komt, zijn de Steam Machines. Veel is er nog niet over bekend, maar wel dat je in de praktijk ook zelf een Steam Machine zou kunnen bouwen. Voor het gemak komen er ook Steam Machines op de markt die je kant-en-klaar kunt kopen, maar kun je dan achteraf zelf ook de hardware aanpassen? Je hoort het antwoord hier. Vandaag is niet alleen maar een speciale dag omdat het de eerste Brievenmaandag van het jaar is, maar ook omdat we heel even pauze moeten nemen van Gamekings op MTV. Deze week is namelijk de allerlaatste aflevering van het veertiende Gamekings-seizoen op televisie, met natuurlijk vanavond om 22:30 op MTV de première. Check snel Brievenmaandag om erachter te komen of jouw vraag beantwoord wordt!

Heb je een brandende vraag die beantwoord moét worden? Dan kun je deze natuurlijk sturen naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag en onze Facebook-pagina!
Vragen over Steam Machines en Call of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch