Menu Premium
Loading...

Splinter Cell: Blacklist Trip

17/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pascal is afgereisd naar China… uuh Rotterdam om in de schoenen te stappen van Sam Fisher. Hij mag namelijk in het donker anderen op de korrel nemen bij een potje lasergamen. Het is de bedoeling dat hij met vijf teamgenoten één target verslaat. Of dat goed afloopt? Je ziet het in deze Splinter Cell: Blacklist trip.

Naast het lasergamen mocht Pascal ook nog aan de slag met de game zelf en ondanks dat hij natuurlijk niet genoeg tijd had om die game helemaal goed te checken, was wil hij er wel wat over kwijt. De game ziet er schitterend uit en heeft echt een eigen smoel. Ook aan het cover-systeem is gewerkt. Meer hier over in de review die binnenkort te zien is op Gamekings.tv!

Sam Fisher is uiteraard de held in Splinter Cell: Blacklist. Hij is het hoofd van de Fourth Echelon, een groep elite-agenten die moeten jagen op een groep van twaalf terroristen die zichzelf de “The Engineers” noemen. Ze staan allemaal op een lijst, samengesteld door de overheid: “The Blacklist”.

De game draait natuurlijk alleen maar om het sluipen, en zo geruisloos en ongezien mogelijk je vijanden uit te schakelen. Geruisloos en ongezien dat is Pascal niet echt tijdens het lasergamen. Bovendien heeft er ook een stuk minder bloed gevloeid. Iets wat je uiteindelijk ook terugziet in de scores, maar we verklappen nog niks.

Als je alles wilt zien over deze epische dag met Pascal en Splinter Cell: Blacklist, druk dan heel snel op die playknop en leun even lekker achterover.Splinter Cell: Blacklist Trip

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch