Menu Premium
Loading...

De grote Pokémon GO Hands-on

11/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar werden we al lekker gemaakt met een trailer die ons de mond liep openvallen. Nou is het niet precies hetzelfde als in die trailer, maar de game is al een fenomeen over de hele wereld, terwijl hij nog niet eens officieel uit is in Europa. Emiel en Shelly hebben al aardig wat kilometers afgelegd en vertellen jou hun ervaring in deze Pokémon GO Hands-on!

Pokémon GO is een free-to-play augmented reality mobile game beschikbaar voor Android en iOS. Pokémon GO geeft je de mogelijkheid om, terwijl je de app open hebt, Pokémon te vangen, te evolueren, te trainen, Pokéstops langs te gaan en om gyms te battlen die je tegenkomt als je aan het wandelen bent in de echte wereld. De hype is zo real dat zo goed als iedereen die wel wat met Pokémon heeft, aan het wandelen is geslagen en niet weet op te houden. Het is zo’n groot succes wereldwijd, dat je onderweg naar werk of school de mensen zo er tussenuit kunt plukken die ook ‘the very best’ willen worden.

Dus ben jij benieuwd hoe Emiel en Shelly al onderweg zijn en wat zij daarover te zeggen hebben? Check dan snel deze Pokémon GO Hands-on!

Ben jij al hard aan de weg aan het timmeren om de beste te worden en heb jij al een aardige collectie opgebouwd? Laat het zien in de comments en laat ook je beste Pokémon zien!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch