Menu Premium
Loading...

Steven en Emiel krijgen een cursus Japans voor Persona 5

01/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag Gaan Steven en Emiel aan hun Japans werken en tegelijkertijd Persona 5 spelen. In de Gamekings studio zijn de jongens van Kotatsu aanwezig, namelijk Nari en Shiro.

Gezamenlijk gaan de mannen aan de slag met Persona 5, een van de beste Japanse games van de laatste tijd volgens Emiel en Steven.

Dat Steven en Emiel een fascinatie met Japan hebben is al een tijdje duidelijk. Allebei kijken ze Anime, zijn ze in het land geweest en kunnen ze een paar woordjes Japans spreken. Nari en Shiro zijn jongens die in Japan hebben gewoond en op het moment weer in Nederland wonen. Samen hebben ze een YouTube kanaal en een website genaamd Kotatsu waar ze een online-cursus Japans geven. Deze cursus is vooral bedoeld voor mensen die heel snel een beetje Japans willen leren.

Challenges

Terwijl Persona 5 gespeeld wordt, gaan Nari en Shiro onze Gamekings testen op hun Japans en gaan ze challenges doen wie er nou het beste Japans spreekt.

Een erg vermakelijk item waarin Steven en Emiel samen met de jongens van Kotatsu Persona 5 gaan checken en ondertussen een mini cursus Japans krijgen!

Benieuwd wie er het best Japans spreekt? Check dan snel dit item over Persona 5: Cursus met de jongens van Kotatsu!

Win een Persona 5 – Take Your Heart Premium Edition

Wij geven een Take Your Heart Premium Edition van Persona 5 weg en twee Steelbook Editions, allen voor PlayStation 4. Wat moet je daarvoor doen? Simpel! Ga naar onze Instagram pagina, volg ons en like de Persona 5 post. Succes!

Wij geven deze Take your Heart Premium Edition van #Persona5 weg én twee Steelbook Editions voor de #PlayStation4. Wil jij deze winnen? Double tap deze post en volg ons!

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch