Menu Premium
Loading...

Jetlag Brievenmaandag met alles over de E3

22/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen weet natuurlijk wat Gamekings de afgelopen week gedaan heeft en anders heb je echt onder een steen geleefd. De E3 heeft ons overladen met nieuws en geweldige reacties van jullie! Nu hebben de ‘thuiskomers’ natuurlijk een flinke jetlag. Hoe erg de jetlag toeslaat, check je in deze Jetlag Brievenmaandag met alles over de E3.

Deze week hebben we ontzettend veel vragen ontvangen over de E3. Van de beste game tot leukste aankondiging en favoriete burger… Alles komt voorbij! Uiteindelijk draait het bij ons altijd uit op eten. Was het nu daadwerkelijk zo goed? Wat vond Emiel van het Amerikaanse eten? Het gaat echter niet alleen over eten, want Boris heeft in zijn koffer een ontdekking gedaan. Welke ontdekking hij daarin heeft gedaan, check je in deze speciale Jetlag Brievenmaandag met alles over de E3!

Omdat onze Gamekings in LA amper tijd hadden om de items te checken, doen ze een oproep om de hoogtepunten te delen in de comments. Laat weten welke momenten jij tof vond zodat ze heel de week zoet zijn met het terugkijken van items.

Heb je een brandende vraag of een dilemma voor ons in petto. Stuur dan een mailtje naar redactie@gamekings.tv, tweet met #Brievenmaandag of reageer op zondag op onze Brievenmaandag Facebook-post!

Jetlag Brievenmaandag met alles over de E3

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch