Menu Premium
Loading...

ISOTX over de studio en March of War

14/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs zijn we bij de broers van ISOTX langs geweest om het te hebben over hun nieuwste titel: March of War. Uiteraard is dit niet de eerste release van deze Nederlandse developer, en ze weten je dan ook haarfijn uit te leggen welke obstakels je moet overwinnen bij het maken van free-to-play games. In dit item vertelt ISOTX over de studio en March of War.

In dit kijkje achter de schermen wordt duidelijk hoe je van een klein team dat mods maakt, kunt uitgroeien tot het creëren van grote online free-to-play games. Misschien ken je ISOTX van hun volledige conversie van Command & Conquer Generals, genaamd Mideast Crisis, of van andere titels waaronder hun Half-Life 2 conversie Iron Grip: The Oppression, de Command & Conquer 3 mod Mideast Crisis 2.0, Tower Defence en FPS hybrid Iron Grip: Warlord, en de browser-based free-to-play 3D strategy-game Iron Grip: Marauders.

Bij ISOTX houden ze van vernieuwing en doen ze altijd hun best om zich te onderscheiden van de rest. Zo ook bij hun laatste dieselpunk game, March of War. Deze gratis episodische online turn-based strategy game is ook nog eens cross-platform speelbaar. Nooit meer haast maken, omdat je de bus moet halen. Zolang je een tablet hebt, speel je gewoon verder waar je gebleven was.

Ook wordt er gesproken over de voor- en nadelen van het maken van free-to-play games, en krijg je te horen wat ISOTX nog in de pijplijn heeft staan voor de volgende episodes van March of War. March of War is momenteel al speelbaar op PC en Mac, maar de iOS, Android en Nintendo Wii U-versies zullen ook niet lang meer op zich laten wachten. Je hoort het zelf van Vincent en Tim van Geel in ons bezoek aan ISOTX

ISOTX over de studio en March of War

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch