Menu Premium
Loading...

Het einde van de E3 2014 en de uitslag van The Wall

13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan al het moois komt een einde en zo ook de E3 2014. Er zijn geen beursdagen meer over, maar toch krijgen we wel nog de laatste lootjes. Sterker nog, Steven en Skate hebben een behoorlijke lijst met game gossip. Daarnaast zullen de heren The Wall voorzien van een update. Ben je nog niet toe aan weekend voordat je Steven en Skate op je beeldscherm hebt? Check dan snel¬†‘Het einde van de E3 2014 en de uitslag van The Wall’!

Het zijn niet de kleinste nieuwtjes waar onze mannen mee komen, zo is bekend geworden dat een Alienware Steam Box met Windows dit najaar rondom de feestdagen zal verschijnen. Er is al een hoop gespeculeerd en gefantaseerd rondom de Steam Box, maar het lijkt toch echt dit jaar te gaan gebeuren. Daarnaast bewees Nintendo ons dat het een typisch Japans bedrijf is. Ze lieten weten niks met Twitch op de Wii U te gaan doen, simpelweg omdat het niet leuk is. Nintendo gaf aan dat het gewoon niet fun is om te kijken hoe andere een game spelen.

De E3 lijkt zijn glans door de jaren heen niet te verliezen, want er schijnen elk jaar meer bezoekers op af te komen. Een kanttekening is wel dat er steeds minder standhouders zijn en daar kun je tegenover zetten dat bijvoorbeeld Sony een groot aantal indiestudio’s stalt in haar stand. De aanwezige games worden er zeker niet minder op. Echter is niet alles koek en ei, want er is ook nieuws waar Skate op persoonlijk niveau verdrietig van wordt.

Er komt geen einde aan qua nieuws en als je √°lles wilt weten, zit er geen andere optie op dan ‘Het einde van de E3 2014 en de uitslag van The Wall’ aanknallen. Natuurlijk kun je ook dit hele weekend van ons genieten, wat je allemaal op je gemak bekijkt in het Gamekings E3 2014 programma! Vergeet morgen niet te kijken naar jullie eigen uitslag van The Wall.

Het einde van de E3 2014 en de uitslag van The Wall

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch