Menu Premium
Loading...

Gamekings S16E10: De Escape Room aflevering

24/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn al bijna bij de E3 afleveringen, maar daarvoor hebben we nog een puzzel aflevering in petto. In deze tiende aflevering van het zestiende seizoen strijden Skate en Shelly tegen Emiel en Jelle. Kijk snel hoe dat afloopt in Gamekings S16E10: De Escape Room Aflevering.

De twee teams zijn opgedeeld in Team Dorp en Team Stad. Jelle en Emiel gaan als Team Dorp zo snel mogelijk proberen om de middeleeuwse Escape Room uit te komen. Terwijl zij druk bezig zijn met puzzelen kan het andere team meekijken via een camera. De combinatie van Jelle en Emiel blijkt op sommige momenten erg soepel te werken.

Daarna is het de beurt aan Team Stad en die mogen ontsnappen uit de Jungle Room. Skate en Shelly hebben precies één uur om te ontsnappen uit de kamer, want na dat uur zal er een bom ontploffen.

Of de combinatie van Skate en Shelly en nieuw escape record gaan neerzetten, kan je in deze aflevering zien. Wie denk jij dat er gaat winnen? Ga je voor Team Stad of voor Team Dorp? Wacht niet langer maar kijk snel de Gamekings S16E10: De Escape Room aflevering.

gk1610_splash

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch