Menu Premium
Loading...

Gamekings S16E02: De Rommelhunt Aflevering

23/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

3,2,1 GO! Tijd voor een nieuwe Gamekings aflevering op de website om het altijd fijne weekend nog beter te maken. In deze aflevering gaan we de rommelmarkt op. Het doel is zo min mogelijk geld uitgeven en het meeste winst maken. Boris en Emiel strijden tegen Shelly en Steven in de Gamekings S16E02: De Rommelhunt Aflevering.

De twee teams krijgen beide 50 euro om game gerelateerde spullen te kopen op rommelmarkten. De aankopen van de teams worden aan het eind beoordeeld door een kenner die een prijskaartje aan al het gekochte spul zal hangen. De winnaars kunnen karma punten verdienen die ze bij de E3 kunnen uitgeven aan bijvoorbeeld lekker eten of een goede slaapplek.

Boris en Emiel dopen hun team om naar Team Gouden Jezus waarop Shelly en Steven de naam Strontkleurige Judas aannemen. Er zijn meer dan genoeg items te vinden op zo´n markt dus er worden ook veel verschillende spullen bemachtigd. Maar wie koopt de beste spullen?

Ben jij ook zo benieuwd naar wie er als winnaar uit de strijd zal komen? Je ziet dat en nog veel meer leuks in deze gloednieuwe Gamekings S16E02: De Rommelhunt Aflevering.

GK1602_splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch