Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 27: Top 25 Games van 2014

18/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaar 2014 ligt achter ons. Was het een mooi of minder jaar op games gebied? We kunnen het over een ding eens zijn: het heeft heel veel games opgeleverd. In deze Gamekings aflevering hebben wij uit al deze games een top 25 gemaakt en dat was niet makkelijk. Wat staat er bij ons op nummer 1?

Wil je een kleine selectie van alle games die in 2014 zijn verschenen? Wat dacht je van Watch Dogs, Mario Kart 8, Dark Souls II, Sunset Overdrive, Child of Light en World of Warcraft: Warlords of Draenor? Dan vergeten we er nog een heleboel natuurlijk, maar ik ga niet weggeven welke games allemaal de top 25 hebben gehaald. Deze top 25 komt overigens voort uit alle top 10’s van de presentatoren. We hebben ze allemaal op een hoop gegooid en ja er is er maar eentje die het meest en vaak het hoogst is geëindigd.

Jelle en Skate presenteren de top 25 als echte pro’s, ondanks dat ze het er niet altijd mee eens zijn. Staat Skate’s persoonlijke nummer 1 eigenlijk wel in de top 25? En hoe hoog is de persoonlijke nummer 1 van Jelle geëindigd? Van hen hoor je in deze aflevering welke 25 games volgens Gamekings het beste van 2014 waren.

Gamekings Aflevering 27: Top 25 Games van 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch