Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 15: Destiny en Retrogames

26/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven gaat in deze aflevering van Gamekings naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, waar een speciale Retro Game Experience plaatsvindt. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij Bungie’s succesvolle game: Destiny!

Steven mag als echte arcadefreak natuurlijk niet ontbreken op de Retro Game Experience. Hij gaat diverse arcadekasten langs, waaronder die van de klassieker Bishi Bashi, en hij bespreekt de laatste update van The Elder Scrolls Online. De online MMORPG is nu al een tijdje uit en Steven kijkt hoe de zaken ervoor staan. Vanuit de studio mag je dit keer een aantal reviews verwachten, namelijk die van de PlayStation 4-versie van het succesvolle Minecraft, evenals The Sims 4 en Blizzard’s Hearthstone: Curse of Naxxramas. Deze nieuwe content breidt het Hearthstone-avontuur uit met vijf nieuwe wings. Als je per wing de eindbazen verslaat in de Normal Mode, kan je aan de slag gaan met de flink pittigere Heroic Mode. Is deze uitbreiding jouw zuurverdiende centjes waard?

De lancering van Destiny was een grote happening, die veel heeft losgemaakt binnen de game-industrie. Wat maakt de game nou zo speciaal? Dat hoor je in deze aflevering van de guys, waarin zij één voor één aan het woord komen en hun ervaringen in deze game met jou delen. Kijk en luister naar de verhalen over Destiny en retrogames in deze aflevering van Gamekings.

Gamekings Aflevering 14: Destiny en Retrogames

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch