Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 1 met de opening van Firstlook 2013

05/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaaaaaaaaa, het meest epische weekend van het jaar is nu ├ęcht begonnen! Duizenden enthousiaste gamers staan helemaal klaar om de stands figuurlijk kapot te spelen en te proeven aan alle games die de aankomende tijd uitkomen. Dennis is benieuwd wat de bezoekers van de dag verwachten, as you can see in ‘Firstlook TV dag 1 met de opening van Firstlook 2013’.

Er is op Firstlook 2013 meer te doen dan alleen maar games checken. Dat is sowieso al belachelijk dope, maar daar houdt het niet bij op. Pascal en JJ vertellen je wat er allemaal op het programma staat, terwijl ze rondwandelen over de beursvloer. Daar krijgen ze assistentie bij, want Anna-Alicia is er ook om Firstlook 2013 nog epischer te maken. Zij vertelt je wat haar taak is tijdens het gehele evenement.

Firstlook 2013 heet met reden editie 2013, want zoals je waarschijnlijk al wist is het niet de eerste keer dat we de Jaarbeurs Utrecht tot het walhalla van gaming verbouwen. Elk jaar wordt beter en beter, met Firstlook 2013 als grootste editie die er ooit geweest is. Nog meer stands, nog meer games, de eerste keer dat we kunnen proeven (niet letterlijk!) aan de PlayStation 4 en Xbox One. Terwijl ik dit schrijf, besef ik hoe vet het is.

Uiteraard is de mening van de menigte veel belangrijker dan de mijne en daarom wordt er ook aan meerdere gamers vinden wat zij er allemaal van vinden. Ben je klaar voor het eerste deel van Firstlook TV? Check snel ‘Firstlook TV dag 1 met de opening van Firstlook 2013’!
Firstlook TV dag 1 met de opening van Firstlook 2013

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch