Menu Premium
Loading...

Dragon Age: Inquisition Review

27/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij kon niet langer uitblijven. We hebben het natuurlijk over de Dragon Age: Inquisition review. Skate en Jelle hebben behoorlijk wat uurtjes in de game gestoken en vertellen jou alles over deze RPG van Bioware.

Hier nemen de guys dan ook rustig de tijd voor, want er is ongelooflijk veel te bespreken. Waar het tweede deel in de serie wat tegenviel, moet Dragon Age: Inquisition deze schade herstellen. Is EA dat gelukt? Het verhaal van de RPG begint met een rampzalige gebeurtenis in Thedas. Het ooit rustige en vredige koninkrijk wordt geteisterd door draken. Tegelijkertijd voeren de magiërs een strijd tegen de onderdrukking van de tempeliers en komen er naties tegenover elkaar te staan. Je raadt het natuurlijk al: jij krijgt de taak om een gezelschap te vormen om samen de orde te herstellen. In een bijzonder grote wereld van diverse landschappen kan je verborgen grotten ontdekken, quests doen en zijn er ontzettend veel side-missies. De landschappen zijn prachtig, maar pas op, want voor je het weet moet je het opnemen tegen gigantische wezens.

Deze game is zo groot, dat Skate de nacht voor deze review niet heeft geslapen, om zo ver mogelijk te komen in het verhaal. Daarmee troeft hij Jelle af, die toch nog zo’n vier uurtjes geslapen heeft… Ben jij ook benieuwd wat de gasten van de game vinden? Check dan nu de Dragon Age: Inquisition review!

Ontwikkelaar: BioWare
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360

Dragon Age: Inquisition Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch