Menu Premium
Loading...

De vooruitblik op de E3 2014 persconferenties

09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is in de afgelopen weken ontzettend veel gebeurd. Zo zijn er al wat aankondigingen gedaan die we misschien wel liever pas op de E3 2014 hadden willen zien en zijn er dingen uitgelekt die sowieso pas voor vanavond bedoeld waren. Betekent dit dat we een magere lijst aan aankondigingen gaan krijgen of gaat het dak eraf tijdens de livestreams? Zie hier de vooruitblik op de E3 2014 persconferenties in deze LA Today.

Oh, wat moeten ze keihard gevloekt en getierd hebben op het hoofdkantoor van EA. Een paar weken terug vond iemand zichzelf geweldig door de allereerste beelden van Battlefield: Hardline het wereldwijde web op te helpen en je weet: what gets on the internet, stays on the internet. Natuurlijk zorgde het ervoor dat de honger naar een nieuwe Battlefield-game deels gevoed was, maar ook dat de potentiĆ«le klapper van EA’s persconferentie al was verhuld. De beelden lieten al heel veel zien, terwijl het een beetje spannend houden het misschien wel een stuk leuker maakt.

Sowieso staat er ontzettend veel te gebeuren tijdens de persconferenties van Microsoft, EA, Ubisoft en Sony. Het uitlekken van titels zou het geheel niet moeten verpesten, want er zijn nog veel meer games. Zouden we titels gaan zien die we dit jaar nog kunnen spelen of wordt het duidelijk dat 2015 episch wordt? Veel titels zijn al doorgeschoven naar het volgende kalenderjaar, dus mochten er nog meer titels in 2015 uitkomen, kan het nog wel ’s een drukke bedoening gaan zijn.

Voor nu is het alleen nog maar gissen en vanavond om 18:00 is het dan eindelijk tijd om de verlossende antwoorden te krijgen. Eerst gaan onze mannen in Los Angeles om 16:00 livestreamen, waar we ook nog wel eens toffe nieuwtjes van te horen kunnen krijgen. Zijn er nog nieuwe geruchten of bevestigingen die Nederland nog niet bereikt hebben? Je hoort ze sowieso allemaal op Gamekings.tv.

De vooruitblik op de E3 2014 persconferenties

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch