Menu Premium
Loading...

De uitslag van de grote E3 2014 poll

08/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week gaan we hier op Gamekings.tv helemaal los op de Electronic Entertainment Expo, oftewel de E3 2014. Thuisblijvers Skate en Steven zijn de studio ingedoken om alvast vooruit te blikken op dit waanzinnige game-evenement. Wat verwachten zij? En wat juist niet? Belangrijker nog, ze kijken ook naar de uitslag van de grote E3 2014 poll. Naar welke game kijken jullie het meeste uit op de E3? Check dan deze LA Today!

Dat er ook mensen op de redactie nodig zijn, is natuurlijk niet meer dan logisch. Vanuit het Gamekings-hoofdkwartier zal er dan ook met man en macht een week lang keihard gewerkt worden om al het E3 2014 nieuws zo snel mogelijk bij jou op je beeldscherm te brengen. Niet alleen hebben we elke dag livestreams, maar daarnaast bespreken Skate en Steven al het E3-nieuws wat zij vanuit Los Angeles krijgen uitgebreid in dagelijkse recaps. Vanuit onze eigen studio zullen zij jou dus een week lang door de week van de E3 2014 loodsen, door je iedere dag vanuit de studio up-to-date te houden. Check dan ook vooral iedere dag de Gamekings.tv voor mega vette E3-items en blijf op de hoogte!

Iedereen op de redactie heeft extreem veel zin in de E3 2014, hopelijk jij thuis ook! Heb je nog zeer brandende vragen voor de heren Skate en Steven in petto over deze monsterlijk vette editie van de E3? Stuur deze dan op naar redactie@gamekings.tvdrop ze op Twitter met #GKE3 of stel ze op onze officiële Facebook-pagina. Skate en Steven zullen zoveel mogelijk vragen behandelen in de LA Today van maandag. De mannen beantwoorden dan niet alleen je vragen, maar doen ook elke dag een recap van wat er die dag allemaal gebeurd is op de E3 2014 in Los Angeles. Ook zal er regelmatig live gestreamd worden met de mannen die in Los Angeles zitten. Ben je het overzicht kwijt door al dit E3-geweld? Geen zorgen, want Skate en Steven blikken uitgebreid vooruit op de E3 2014 in dit tweede LA Today-item!

De uitslag van de grote E3 2014 poll

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch