Menu Premium
Loading...

De kwestie met een terugblik op 2016

26/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blunders en innovatie, is hoe de marketing van de game industrie in 2016 is verlopen. Boris en JJ halen er het fijne van naar boven om te kijken en vergelijken tussen de verschillende game bedrijven. Je ziet het in deze; De kwestie met een terugblik op 2016!

Bedrijven als Sony en Microsoft moeten zich elk jaar opnieuw bewijzen in de strijd tussen Xbox en Playstation, maar wat voor een rol hebben Nintendo en pc daarin gehad in 2016? Te beginnen bij Sony, waarbij we dit jaar kennis hebben gemaakt met de Playstation VR. Geen grote game titels en weinig verkoop daardoor en misschien wel de te hoge prijs. Of denkt de consument net als Microsoft die het daar nog te vroeg voor vind om in te geloven? Van beide partijen hebben we overigens ook niet veel exclusieve titels naar voren zien komen die het verschil zouden moeten maken voor de consoles. Nintendo heeft zich dit jaar ook weer op zijn best laten zien met marketing inschattingen van bijvoorbeeld de NES Classic Mini en Super Mario Run. We zijn benieuwd naar de opkomende Nintendo Switch in 2017, die het weer recht zou kunnen trekken of compleet verpesten voor hun console markt volgens veel critici.

Boris en JJ hebben hun eigen kijk op deze zaken en gaan daar verder op in in dit item, dus wacht niet langer en check het! Laat ook jouw mening achter in de comments om die discussie op te starten. En laten we het wel netjes en onderbouwd houden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch