Menu Premium
Loading...

De aankomst en de vooruitblik op de E3 2014

09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De koffers zijn gepakt, het vliegtuig is geland en we zijn in Los Angeles! Terwijl een deel van ons nog in Nederland zit, zijn Dennis en Boris samen met Jelle, David, Pascal en Ruben aan de andere kant van de wereld om daar hoogstpersoonlijk aanwezig te zijn bij de E3 2014. Uiteraard zijn gelijk de camera’s aangeslingerd om het eens uitgebreid te hebben over wat de verwachtingen zijn voor de E3 2014. Kom helemaal in de E3-stemming door ‘De aankomst en de vooruitblik op de E3 2014’!

We hebben de laatste tijd natuurlijk al wat games individueel besproken op Gamekings.tv, door middel van de E3 2014 Previews. Veel titels zijn namelijk al aangekondigd en van vele zijn al wat dingetjes bekend. De mannen in Los Angeles zijn net als wij allen al helemaal in de E3 2014 vibe en al zo blij als een kind vanaf het moment dat ze het vliegtuig uitstapten. Voor Boris, Ruben, Jelle en Dennis voelt het zowat als thuiskomen, want zij zijn kind aan huis in Los Angeles. Voor Pascal en David is het de allereerste keer dat ze de E3 met eigen ogen gaan meemaken, in plaats van via livestreams en nieuwtjes op Gamekings.tv. Kijken zij dan ook anders naar wat ons allemaal te wachten staat op de E3 2014? Op dit moment weten we nog láng niet alles, dus is het voor de mannen in LA ook alleen maar speculeren. Ook is het altijd wreed om Los Angeles te verkennen, wat ook zeker gedaan wordt.

Vanaf vandaag breekt de spreekwoordelijke hel los, met onwijs veel E3 2014 content op Gamekings.tv! Zorg ervoor dat je flink boodschappen hebt ingeslagen, want er komt bijna geen einde aan. Je checkt in het Gamekings E3 2014 programma wat er allemaal te checken is en zoals je ziet, kun je het beste de hele dag Gamekings.tv open laten staan en al je andere plannen cancelen. Nu gaan we heerlijk van start met de jongens in Los Angeles in ‘De aankomst en de vooruitblik op de E3 2014’!
De aankomst en de vooruitblik op de E3 2014

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch