Menu Premium
Loading...

Dark Souls II Review

11/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate slaapt al dagen slecht en dat kan maar één ding betekenen: hij heeft zich uitgebreid verdiept in de wereld van Dark Souls II. Melle slaapt nog wel ‘s nachts en staat Skate daarom graag bij in deze Dark Souls II review.

Hoewel de game eigenlijk pas aanstaande vrijdag verschijnt, is het Skate gegund om alvast veel uurtjes in de game te stoppen. Skate slaapt namelijk nog maar amper en dat heeft alles te maken met Dark Souls II. Skate is al jaren een groot fan van de Souls-serie en heeft in zowel Demon’s Souls als Dark Souls vele uurtjes vertoefd. Hij is dan ook maar wat blij dat hij de nieuwe telg uit de serie al onder handen heeft mogen nemen. Je raadt het al, Skate staat te trappelen om zijn ervaringen met jullie te delen en zijn oordeel te vellen over deze belangrijke titel. Melle daarentegen is wat minder bekend met de voorgaande delen, maar is speciaal voor deze review helemaal in de game gedoken. Samen hebben de heren intussen dus de nodige ervaring met de game die zij met jullie willen delen in deze Dark Souls II review.

Ben jij benieuwd geworden of de game de verwachtingen van haar fans waarmaakt en nog steeds zo tergend moeilijk is? Ben jij benieuwd of de game een waardig opvolger is van de serie? Wacht dan niet langer en ram op die playknop! Laat je alles vertellen over deze nieuwe titel uit de Souls-serie door Skate en Melle in deze Dark Souls II Review.

Ontwikkelaar: From Software
Uitgever: Namco Bandai Games
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360

Dark Souls II Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch