Menu Premium
Loading...

Crimson Owl Studios over de studio en Caromble!

15/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is hoog tijd voor een nieuw studiobezoek. Deze week waren wij te gast bij de Utrechtse indie-studio Crimson Owl Studios. Verborgen in de huiskamers van de ontwikkelaars werken zij aan hun game Caromble!. Zij noemen zichzelf ook wel een kleine keuken-en-tafel studio die bestaat uit vijf vrienden die parttime werken aan de indie brick-breakergame Caromble!. Caromble! is een nieuwe take op een oud gameprincipe. Het is een klassieke brick-breakergame, zoals Breakout, maar dan in een nieuw jasje met verschillende twists. Zo zijn er verschillende gametypes verwerkt in de game, zoals bossfights waarbij je terug kunt schieten en een 2D sidescroller-level in de style van Mario. Luister naar de verhalen van de mannen van Crimson Owl Studios over de studio en Caromble!.

De mannen van Crimson Owl Studios zijn al heel lang vrienden en werken nu al vier jaar elke vrijdag bij iemand anders thuis aan hun game Caromble!. Ze zijn nu eindelijk zover dat ze kunnen beloven dat de game dit jaar nog uit zal komen. De game verschijnt dan op Steam, maar voor dit gebeurt hebben ze nog een aantal stemmen nodig op Steam Greenlight. Achter de naam van de game zit overigens ook nog een interessant verhaal en de mannen zullen je hier dan ook alles over vertellen in dit studio item.

Ben jij altijd al gek geweest van retrogames zoals Breakout of Arkanoid en zou je die glorietijden graag nog eens herbeleven, dan is dit item zeker voor jou. Luister zelf naar de mannen van Crimson Owl Studios over de studio en Caromble!

Crimson Owl Studios over de studio en Caromble!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch