Menu Premium
Loading...

Alles over GTA V

26/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alles over GTA V wordt meteen compleet opgeblazen. Alleen al een simpel logo zorgt ervoor dat de hele wereld stil staat en dat iedereen alle andere ‘belangrijke’ dingen om zich heen vergeet. Bizar of retegoede marketing? Over deze vraag hebben we al eerder onze hoofden gebroken en ondertussen is dat al niet meer relevant. Er is info genoeg namelijk over Grand Theft Auto V. Om deze reden kunnen we het ook niet genoeg over de game hebben. Je hoort alles over GTA V in deze special.

Als Rockstar een scheet laat die ook maar een beetje een GTA aroma heeft, dan ligt de wereld aan hun voeten. Dat geldt helaas ook een beetje voor ons hier op de redactie. Vooral Simon kan maar niet ophouden over hoe vet zijn trip was naar de studio van Rockstar en zijn interview met the man, the myth, the legend: Dan Houser. We hebben slim gebruik gemaakt van deze spraakwaterval en Simon samen met Martin alles over GTA V laten vertellen. Zo is Simon vooral onder de indruk van de grote open wereld die GTA V biedt: die heerlijke San Andreas omgeving die gebaseerd is op Los Angeles.

GTA V doet ook voor het eerst sinds GTA III een rigoureuze verandering aan het zelf-uitgevonden zandbak concept, namelijk niet één, niet twee, maar drie hoofdpersonages waar je tussen kunt switchen tijdens je missies. Dat moet GTA V een hele andere feel gaan geven, toch Simon? Oh en de actie is ook indrukwekkend? Misschien moet je alles over GTA V bewaren voor deze special.

Alles over GTA V

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch