Menu Premium

Xbox app voor Windows 10 Insider Preview krijgt nieuwe features in juni

Karen Koch 21/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft is al een tijdje bezig om PC en Xbox met elkaar te integreren. Om dit plan extra kracht bij te zetten, komen er steeds meer updates die de communicatie tussen je PC en je Xbox moeten vergroten. Vandaag is het nogmaals tijd voor een nieuwtje betreffende deze integratie, want de Xbox app voor Windows 10 Insider Preview krijgt nieuwe features in juni, aldus Microsoft.

Wat gaat deze update allemaal toevoegen? Nou, onder andere de Xbox Live avatars, iets waar al langere tijd geruchten over gingen. Met de update zal het mogelijk worden om de avatar app op te starten op je PC. Daarnaast zal het ook makkelijker worden gemaakt om je vrienden te beheren, worden er game hubs toegevoegd en is het mogelijk om de shortcuts te veranderen voor het maken van screenshots, het opnemen van gameplay en andere zaken. Als dat nog niet genoeg was, voegt de update ook nog de mogelijkheid toe om je Xbox One aan of uit te zetten via de app op je Windows 10 PC.

Hoe kom je aan deze update? Dat gebeurt automatisch. Zodra de nieuwe versie van de Xbox App in de Windows store beschikbaar is, zal deze zichzelf updaten.

Bron: VG24/7

 

Xbox app voor Windows 10 Insider Preview krijgt nieuwe features in juni

Xbox app voor Windows 10 Insider Preview krijgt nieuwe features in juni

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch