Menu Premium
Loading...

WoW Token vanaf vandaag beschikbaar in World of Warcraft

Franky Mangal 21/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

World of Warcraft-spelers kunnen hun geluk niet op. De WoW Token is vanaf vandaag namelijk beschikbaar in World of Warcraft. De token kan in de in-game shop worden aangeschaft, en vervolgens in het veilinghuis worden doorverkocht voor de marktconforme prijs aan in-game goud. Wanneer een WoW Token via het veilinghuis wordt gekocht, dan wordt deze Soulbound en is het in te wisselen voor 30 dagen speeltijd.

De WoW Token zal in Europa vanaf vandaag 17.00 uur beschikbaar zijn en heeft een marktwaarde van 35,000 goudstukken in het veilinghuis. De waarde op de veiling zal vanaf de start schommelen op basis van vraag en aanbod. Er zal vanaf het begin een limiet van tien stuks staan op het aantal aan te schaffen tokens via de shop. De limiet voor aankopen via het veilinghuis zal hoger liggen. Deze limieten kunnen in de toekomst nog gewijzigd worden.

Je kunt de WoW Token gewoon naast je doorlopende abonnement inwisselen. Je huidige abonnement wordt dan op het eerst mogelijke moment gepauzeerd waarna de speeltijd verkregen met de WoW Token geactiveerd wordt. Is de speeltijd van je WoW Token verlopen? Dan wordt je doorlopende abonnement automatisch opnieuw geactiveerd.

Ga je de WoW Token aanschaffen voor speeltijd? Of word je een ware Token dealer? Laat het ons weten in de comments!

WoW Token vanaf vandaag beschikbaar in World of Warcraft

WoW Token vanaf vandaag beschikbaar in World of Warcraft

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch