Menu Premium

WOW Mists of Pandaria Beta uitnodigingen verstuurd

Gamekings Redactie 22/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste lading uitnodigingen zijn verstuurd voor de beta van de laatste uitbreiding van World of Warcraft. Tot nu toe is het alleen voor mensen met een WOW Annual Pass, pers, fansites, vrienden en familie.

Word nou niet meteen helemaal gek, omdat je nog niks hebt ontvangen. Je krijgt namelijk een beta key afhankelijk van de tijd dat je account actief is, vanaf wanneer je in de hype bent meegegaan en een Annual Pass hebt aangevraagd.

Blizzard waarschuwt nog wel voor eikels die nep mails versturen over de beta. “We’ll send you an email letting you know when you’re selected, but please be aware of phishing attempts”, aldus Blizzard. Er zijn e-mails die proberen achter je login gegevens te komen, dus laat je dan ook niet te grazen nemen door deze eikels en klik niet op links in uitnodigingsmails. Log in op je Battle.net account en ga van daaruit verder.

Het is de bedoeling dat uiteindelijk iedereen die een Annual Pass heeft een uitnodiging krijgt en afhankelijk van de ‘testing needs’ worden er nog meer mensen bij betrokken. Wie weet kan jij straks door de mist en panda’s wandelen in World of Warcraft.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch