Menu Premium

Wordt de Xbox One-releasedatum vandaag aangekondigd op de Gamescom?

Gamekings Redactie 22/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een wereld waarin het internet ervoor zorgt dat alles binnen no-time naar buiten komt, zijn er veel geruchten. Zo ook rondom de Xbox One. We zijn nog maar net bekomen van de schrik dat Microsoft’s console niet dit jaar nog bij ons gaat uitkomen en nu gaat het gerucht dat we binnen een aantal uur weten wanneer de gelukkige landen met de Xbox One aan de slag kunnen. Zou het waar zijn? Wordt de Xbox One-releasedatum vandaag aangekondigd op de Gamescom?

De Gamescom 2013 is ondertussen in volle gang en dat zorgt ervoor dat we veel nieuwe informatie in ons schoot geworpen krijgen. Toch heeft het een beetje een vieze nasmaak als er gesproken wordt over de Xbox One en de games die daarop verschijnen. Het is klote genoeg dat ‘ie voor ons is uitgesteld naar 2014, maar daar komt bovenop dat het onduidelijk is wanneer we dan wél games als Dead Rising 3 en Forza 5 kunnen spelen in Nederland. Ook de gelukkigen die dit jaar nog de Xbox One krijgen, weten niet precies wanneer dat gaat zijn. De geruchten zijn ondertussen zeer sterk dat we vandaag uit ons lijden verlost worden en een releasedatum gepresenteerd krijgen.

Er wordt echt van alles geroepen op het internet. De één zegt dat het 15 november wordt, terwijl de ander roept dat het, net zoals de datum waarop de PlayStation 4 uitkomt, 29 november gaat zijn wanneer de Xbox One in de schappen ligt. Ook 19 november komt langs als optie, dus het lijkt er zeer sterk op dat het wel rond eind november moét zijn. Al zijn er ook geruchten die zich richten op het begin van deze maand, want er wordt ook geroepen dat er op 5 november een Xbox One-bundel beschikbaar komt met Call of Duty: Ghosts. Vanavond heeft Microsoft een Gamescom 2013-livestream gepland, welke te zien is via het Xbox Live Dashboard, en daar zou zomaar tussen neus en lippen door verteld kunnen worden wat de daadwerkelijke datum is. Het kan ook gewoon zijn dat ze laten zien wat ze allemaal op de Gamescom 2013 aan het doen zijn, want dat is wel wat er op de planning staat.

Vandaag is er een e-mail gestuurd vanuit Microsoft waarin ze uitnodigen om mee te kijken met de livestream op het Xbox Live Dashboard. In deze e-mail staat het volgende: “Jouw exclusieve gids, live en interactief vanaf de stand van Gamescom. Echte onthullingen, interviews en het laatste nieuws over de games op Xbox One.” Echte onthullingen, dus. Zou dit een hint zijn?

Hou Gamekings.tv in de gaten, want elke keer dat we een stapje dichter bij de datum zijn, wordt er een update gegeven. Je wordt op de hoogte gehouden!

Wordt de Xbox One-releasedatum vandaag aangekondigd op de Gamescom?

Wordt de Xbox One-releasedatum vandaag aangekondigd op de Gamescom?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch