Menu Premium

Word CEO in GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony

Mark Hoogland 02/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het weekend kunnen de ambitieuze misdadigers onder ons hoger op de schimmige ladder klimmen in het virtuele Los Santos. Word CEO in GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony!

GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony kan gezien worden als een opvolger van Executives and Other Criminals, die een halfjaar geleden verscheen. Het is aan jou om je loopbaan als succesvolle crime lord verder uit te bouwen; koop warenhuizen en kantoren, gebruik deze als distributiecentrum voor je dubieuze handelswaar en blijf je concurrenten voor – of schiet ze dood, wat je wilt.

Als we Rockstar Games moeten geloven is Further Adventures in Finance and Felony één van de grootste updates die de studio sinds release naar GTA Online heeft gebracht. Zodoende kunnen we ook een karrenvracht aan nieuwe stuff verwachten, waaronder extravagante sportwagens en chique kleding. Een kingpin moet natuurlijk wel in stijl over straat!

Wil je een indruk van al het moois dat je vanaf 7 juni kunt verwachten in GTA Online? Check dan snel bovenstaande trailer, muzikaal begeleid door de track Speedline Miracle Masterpiece van Tunda Adebimpe. Keer jij dadelijk terug om de criminele top te bereiken in Further Adventures in Finance and Felony? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch