Menu Premium

Windows 10 krijgt Xbox Avatar applicatie

Karim Shehata 21/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ten tijde van de Xbox 360 kwam Microsoft met de Xbox Avatar, een concept dat heel erg leek op de Mii’s van Nintendo. Met deze Avatars kon je jezelf namaken en was het de bedoeling dat je allerlei games kon gaan spelen zoals met de Mii’s het geval was en is, maar dit is nooit erg goed van de grond gekomen. Nu lijkt er echter teken van leven te zijn betreft de Xbox Avatar, want de preview versie van Windows 10 heeft zojuist de Xbox Avatar applicatie te verwerken gekregen.

Met deze applicatie kun je simpelweg een Xbox Avatar maken. Het blijft hier voorlopig echter niet bij, want Xbox Live’s Major Nelson zegt dat er later deze week meer informatie zal gaan komen over de Xbox Avatar. Wat de Avatar gaat betekenen voor Windows 10 en de Xbox One is dus nog niet duidelijk, maar later deze week komen we daar hoogstwaarschijnlijk achter.

Wat vind jij van de Xbox Avatar? Heb jij in de tijd dat dit ‘hot’ was veel gedaan met je Avatar, of heb je ‘m altijd links laten liggen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Major Nelson (Twitter) – via VG24/7

Windows 10 krijgt Xbox Avatar applicatie

Windows 10 krijgt Xbox Avatar applicatie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch