Menu Premium

Watch Dogs 2 Human Conditions DLC is nu uit voor PS4

Karim Shehata 21/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Watch Dogs 2 kwam afgelopen oktober uit en werd redelijk goed tot goed ontvangen door de pers. Niet gek dus dat Ubisoft DLC voor de game uitbrengt, om het hackplezier te verlengen! Vanaf vandaag is het tweede pakket, genaamd Watch Dogs 2 Human Conditions DLC, beschikbaar op de PlayStation 4.

Dit DLC-pakket is onderdeel van de Season Pass en een maand exclusief voor de PlayStation 4, waarna Human Conditions op 23 maart ook voor PC en Xbox One verschijnt. In de DLC zitten drie nieuwe DedSec-missies en nieuwe elite-coöp challenges. Ubisoft zegt in het persbericht het volgende over de nieuwe DedSec-missies en de nieuwe coöp challenges:

Automata draait helemaal om de nieuwe smart car van Nudle: de CyruX. Deze auto gebruikt biometrische data als beveiliging, maar ook om zich aan te passen aan de bestuurder. Maar is dat wel echt wat er gebeurt met deze persoonlijke informatie? DedSec ziet hier het gevaar in en doet er alles aan om dit te onthullen.

Bad Medicine volgt het spoor van gevaarlijke ransomware dat de ziekenhuizen in San Francisco teistert. Marcus wil dit uiteraard onderzoeken, waardoor hij huurmoordenaar Jordi Chin tegen het lijf loopt en samen met hem een verrassend front vormt tegen de Russische maffia.

Caustic Progress introduceert een vreemd, nieuw bedrijf genaamd RenSense. Dit bedrijf experimenteert met gevaarlijke nanotechniek op de daklozen in de Bay Area. Bio-hacker Lenni heeft dit opgemerkt en beweert dat in de mobiele klinieken voor daklozen menselijke experimenten worden uitgevoerd. DedSec moet dit zo snel mogelijk zien te stoppen.

Daarnaast wordt de coöp-ervaring uitgebreid met nieuwe elite coöp-uitdagingen die spelers op nieuwe manieren uitdagen. Deze uitdagingen kennen meerdere doelen, verschillende locaties en diverse verrassingen, waardoor spelers te allen tijde alert moeten zijn. Ook komen spelers in aanraking met een nieuw type vijand: de Jammer. Deze vijand kan met een speciale anti-hack techniek alle hack-opties in zijn omgeving uitschakelen.

De nieuwe DLC is zoals gezegd nu beschikbaar op de PlayStation 4. Ga jij Human Conditions checken? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch